Berichtenverkeer iWmo en iJw Release 2.3

inlichtingen

Vandaag , donderdag 28 maart om 13.00 zal het berichtenverkeer in verband met de release van iWmo/ iJw 2.3 volledig stil liggen. Er is vanaf dit moment tot maandag 1 april 13.00 geen berichtenverkeer mogelijk.

Op maandag 1 april a.s. zal de nieuwste versie van het iWmo en iJw berichtenverkeer live gaan: versie 2.3 zal dan binnen de gehele ISD-keten als nieuwe standaard gelden voor het berichtenverkeer. Dinsdag 26 maart is de freeze voor alle heenberichten vanuit gemeenten en zorgaanbieders ingegaan (dit betreft 301, 303, 305, 307 en 315 berichten). Vanaf 17.00 uur was het niet meer mogelijk om heenberichten te versturen.

Start Freezeperiode retourberichten

Op donderdag 28 maart zal ook de freeze voor alle retourberichten ingaan (dit betreft 302, 304, 306, 308 en 316 berichten). vanaf 13.00 uur is het technisch niet meer mogelijk om retourberichten te verzenden op eerder ontvangen heenberichten vanuit zowel gemeenten als zorgaanbieders. Met ingang van dit onderdeel van de freeze ligt het berichtenverkeer volledig stil. Het berichtenverkeer wordt pas weer hervat op maandag 1 april om 13.00 uur. op dit moment is de implementatie van de release gedaan en is er enkel beirchtenuitwisseling mogelijk in versie 2.3.

Vanaf donderdag 28 februari, 13.00 uur ligt het iWmo en iJw berichtenverkeer volledig stil.

Maandag 1 april 13.00: over op iWmo/iJw 2.3

Op maandag 1 april wordt om 13.00 uur het berichtenverkeer weer hervat. Vanaf dit moment zullen er enkel nog berichten uitgewisseld kunnen worden volgens de nieuwe berichtenstandaard: iWmo 2.3 en iJw 2.3.

Liveblog en informatiepagina Release 2.3

Op de release informatiepagina vindt u de laatste informatie over de implementatie van release 2.3.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.